• Galego
  • Castellano
  • Menú
  • Buscador actividades formativas
  • Aula Virtual
  • Login
A miña actividade
  • INS Inscricións no ano
  • ACT Actividades recibidas
Actividades recibidas
  • AFA Actividades formativas activas
  • AFR Actividades formativas rematadas
Axencia de Coñecemento en Saúde Servicio Galego de Saúde Consellería de Sanidade
  • Galego
  • Castellano
Actividades Formativas
Axencia de Coñecemento en Saúde Servizo galego de Saúde Consellería de Sanidade

F Ficha Técnica do Curso

COCIÑA RENAL SAUDABLE

Datos técnicos do curso
Código 2519241
Periodo de Inscrición 17/01/2025 - 24/04/2025
Datas de realización O 24 DE ABRIL DE 2025
Lugar de realización (LUGO) , CENTRO DE CONVIVENCIA MARIA BALTEIRA-ÁNGELO COLOCCI,19A (LUGO)
Nº Prazas 20
Nº Inscritos 14
Horario 10:00 - 14:00
Horas lectivas 4

Ficha do curso
Contidos xerais Nutrientes que hai que controlar na enfermidade renal crónica Técnicas culinarias axeitadas para a redución do potasio Método do plato adaptado á enfermidade renal Ideas de receitas Lectura do etiquetado dos alimentos Posta en práctica do taller
Obxectivos Aprender a planificar un menú axeitado ás necesidades dos e das pacientes. - Informar e asesorar sobre as técnicas de reducción de potasio nas receitas. Aprender a localizar aqueles alimentos adecuados para consumir, así como as súas cantidades e a forma de preparalos.
Destinatario Persoas con enfermidade renal, familiares, coidadores e cidadanía en xeral.

Descarga de documentación
Condicións de inscrición  |  Programa actividade formativa
Volver
Xunta de Galicia
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada en Internet pola Consellería de Sanidade e o Servizo Galego de Saúde
Turismo de Galicia
© Xunta de Galicia. Información mantida e publicada en Internet pola Consellería de Sanidade e o Servizo Galego de Saúde